RFK Jr. Başkan Yardımcısı Duyurusu

26 Mart 2024 14:30 ET

Nicole Shanahan yıllar içinde Biden dahil Demokratlara binlerce bağışta bulundu

CNN'den David Wright'tan

Nicole Shanahan, 21 Mayıs 2022'de Los Angeles, Kaliforniya'da Vibiana'da Gold House'un Açılış Altın Galası: Yeni Bir Altın Çağ'a katıldı.

Gold House için Gonzalo Marroquin/Getty Images

Nicole Shanahan Başkan Yardımcısı seçildi Robert F. Kennedy Jr.Federal kayıtlar, Demokrat adaylara ve davalara büyük bağışların yıllardır yapıldığını gösteriyor.

Shanahan'ın bugün Kennedy'nin aday arkadaşı olarak tanıtılması bekleniyor. New York Times bildirdive onun kişisel serveti ve siyasi katkıları kampanya için önemli bir değer olabilir. Shanahan daha önce Google'ın kurucu ortağı Sergey Brin ile evliydi ve Körfez Bölgesi teknisyeninin Kennedy'nin amacına yardım etmeye devam etmek için kendi cebini doldurabileceği yönünde spekülasyonlar vardı.

Zaten Shanahan, Kennedy'nin başkanlık adaylığına önemli katkılarda bulunanlardan biri oldu. o Geçen ay The Times'a söyledi Kennedy'nin adaylığını destekleyen önde gelen süper PAC'a 4 milyon dolar verdi. Super Bowl reklamı. Shanahan, Kennedy'nin kampanyasına doğrudan 6.600 dolar verdi; bu, izin verilen maksimum kişisel katkıdır.

Bu döngüyü Kennedy lehine yapmanın yanı sıra Shanahan, Nisan 2023'te Kaliforniya Demokratı Temsilci Ro Khanna'ya kişisel maksimum katkıyı yaptı.

Bu seçim döngüsünden önce Shanahan, Demokrat adaylara ve davalara büyük bir bağışçıydı. Haziran 2020'de Joe Biden'ın ortak bağış toplama ekibine 25.000 dolar verdi; bu, kampanyasına yapılan en büyük bireysel katkıydı. Shanahan o yıl doğrudan Demokratik Ulusal Komite'ye 19.400 dolar verdi.

Ancak Biden'a rakip olanlara olan ilgisinin olası bir ön izlemesi olarak Shanahan, Demokrat Marianne Williamson'ın 2019'daki Beyaz Saray adaylığına ve aynı dönemdeki bir başka Demokrat aday olan Pete Buttigieg'e bağlı PAC'a maksimum katkı yaptı.

Federal Seçim Komisyonu kayıtları, Shanahan'ın siyasi bağışlarının 2014'te başladığını ve kendisinin 2016'da Hillary Clinton'ın başkanlık kampanyasının en büyük bağışçısı olduğunu gösteriyor.

Aradan geçen yıllarda Shanahan, çeşitli Demokrat kongre adaylarına önemli katkılarda bulundu.

CNN'den Alex Leeds Matthews bu gönderiye katkıda bulundu.

READ  Harvard profesörü, Yahudi karşıtı paylaşımına verilen tepkiler üzerine PSC fakülte danışmanı ve FSJP üyeliğinden istifa etti | haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir