New York Salina'da çalıntı bir aracı araştırırken 2 polis memuru öldürüldü

Polis memurlarıyla çıkan çatışmada bir şüpheli öldürüldü.

Yetkililer Pazartesi günü erken saatlerde, New York Salina'da çalıntı olduğu bildirilen bir aracı araştırırken çıkan silahlı saldırıda bir şerif yardımcısı ve bir polis memurunun öldürüldüğünü doğruladı.

Syracuse polisi, daha sonra Syracuse Polis Departmanı Memuru Mike Jensen ve Onondaga İlçesi Şerif Ofisi'nden Teğmen Michael Hoosak olarak tanımlanan şehit memurların, Darien Drive'da çalıntı bir aracı arayan soruşturma ekibinin parçası olduğunu söyledi.

Polis, adrese girdiklerinde bir şüphelinin ateş açtığını ve polis memurları ile şüpheli arasında silahlı çatışma çıktığını söyledi.

Christopher R. Polise göre şüpheli 33 yaşındaki Murphy vurularak öldürüldü.

Polis, Jensen ve Hoosak'ın hastaneye kaldırıldığını ve burada öldüklerinin açıklandığını söyledi.

Syracuse Polis Şefi Joe Sicily sabahın erken saatlerinde düzenlediği basın toplantısında “Bu gece iki kahramanı kaybettik” dedi.

Olay, Pazartesi sabahı Syracuse polis memurlarının trafiği durdurma girişimi sonrasında ortaya çıktı. Yetkililer, aracın durmaması üzerine polis ekiplerinin plaka numarasını alarak ilgili yere gittiklerini söyledi.

“[Officers] Ceclie gazetecilere verdiği demeçte, “Araç sürücüsünün silahlı olabileceğine dair ek bilgi öğrendikleri için Onondaga İlçesi Şerif Ofisi'nden yardım talep ettiler” dedi.

Belediye Başkanı Ben Walsh bir basın toplantısında, “Syracuse için karanlık bir gün. Bu bizim en kötü kabusumuzun gerçekleşmesi oldu” dedi. “Düşüncelerimiz şu anda bu iki memurun aileleriyle, iki kahraman, bir polis memurunun ailesinden birini tanıyan varsa ona sarılsın. Bu onların ve hepimiz için en kötü kabusu. Bugün kolluk kuvvetleri camiasının. “

READ  Xbox, oyunlarından dördünün en popüler konsollara geleceğini doğruladı

Yetkililer öğleden sonra düzenlenen basın toplantısında, soruşturmanın devam ettiğini ve polisin hala vücuda takılan kameraları, balistikleri ve diğer kanıtları incelediğini söyledi.

New York Eyaleti Başsavcılığı da soruşturmaya yardımcı olacak.

ABC News'ten Megan Wordell ve Darren Reynolds bu rapora katkıda bulundular.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir