Kaynak – Teksaslılar Bengals RB Joe Mixon ile takas yapıyor

HOUSTON – ESPN'in Salı günü bildirdiğine göre, şaşırtıcı bir olay akışında Cincinnati Bengals, tecrübeli oyuncuyu serbest bırakmak yerine Joe Mixon'u Houston Texans'a takas edecek.

Bengals'ın Pazartesi günü serbest oyuncu Jack Moss'u geride bırakmasıyla anlaşmaya varmasının ardından Mixon'un serbest bırakılması bekleniyordu.

Ancak Teksaslılar, 2023'te 1.034 koşu yardası ve dokuz gol atışı yapan Mixon'u satın almak için açıklanmayan bir seçim takası yaptı. Pazartesi günü Teksaslılar, Devin Singletary'nin New York'la üç yıllık 16,5 milyon dolarlık bir anlaşmayı kabul etmesiyle 2023'ü kaybetti. Devler.

Houston'ın hızlı atağı, 2023'te maç başına yarda (92,7) açısından 28. sırada yer aldı.

2017'de Oklahoma'dan ikinci tur draft hakkı kazanan Mixon, Bengals'ta yedi sezon geçirdi, 97 maçın 88'inde başlayıp bir Pro Bowl (2021) yaptı. Dört adet 1000 yarda koşu sezonu geçirdi ve Super Bowl LVI mağlubiyetinde Los Angeles Rams'a gol attı.

Mixon'un Cincinnati'den ayrılışı, Bengals'ın geçen sezon patlayıcılıktan yoksun hızlı hücumunun hemen ardından geldi. ESPN İstatistikleri ve Bilgi Verilerine göre Bengals, Cincinnati'nin 18. Haftada play-off çekişmesinden elendiği sırada NFL'de 12 veya daha fazla yarda koşu alanında 27. sıradaydı.

27 yaşındaki Mixon, Bengals kariyerinde 6.412 yarda koştu, taşıma başına ortalama 4,1 yarda yakaladı ve 49 gol attı. 2.139 yarda ve 14 tank avcısı için 283 pas yakaladı. Geçen Temmuz ayında revize edilen bir sözleşmeyi kabul ettikten sonra sözleşmesinin son yılında. 2023 sezonu için maaş indirimi ve tavan vuruşu aldı. Mixon'a Pazartesi günü 3 milyon dolarlık kadro ikramiyesi verilecek.

READ  Samanyolu: Manchester gökbilimcileri gizemli nesneyi keşfetti

Mixon, Teksaslılar'ın koşu arka odasında, 2022'de umut verici bir birinci sınıf yılı geçiren ve 939 yarda koşan Damien Pierce'a katılıyor. Ancak üretimi 2023'te sadece 416 yarda ulaştığında düştü ve Singletary lehine yedeklendi.

ESPN'den Ben Baby bu rapora katkıda bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir