Kirk Cousins ​​Atlanta'yı seçiyor, Saquon Barkley NFL'nin serbest oyuncu döneminin ilk gününde Philly'ye gidiyor

Kirk Cousins, Falcons'a gidiyor. Saquon Barkley Eagles'a katılıyor. Brian Burns Giants'a gidiyor.

NFL'nin hukuki çalkantı döneminin ilk günü, Cousins'in Minnesota'dan ayrılıp Atlanta'ya gitme kararıyla takımların birbiri ardına büyük hamleler yapmasıyla herkese açık bir çılgınlıktı.

Dört kez Pro Bowl oyun kurucusu ve Falcons 180 milyon dolarlık 4 yıllık anlaşma sağlandı 100 milyon dolar garantili ve 50 milyon dolarlık imza bonusu, şartları bilen bir kişi Associated Press'e isminin açıklanmaması kaydıyla konuştu çünkü sözleşme çarşamba günü yeni lig yılı başlangıcına kadar imzalanamayacak.

Barkley, NFC Doğu'daki rakibi Philadelphia için New York'tan kaçtı. Üç yıllık 37,75 milyon dolarlık sözleşme imzalandı AP'ye konuşan bir kişi, anlaşmanın 26 milyon dolar garantili olduğunu söyledi.

Barkley'i kaybettikten saatler sonra Giants savunma tarafında bir sıçrama yaptı. Burns'e 2024 ikinci tur draft hakkı ve 2025 beşinci tur draft hakkını Carolina'ya gönderiyorlar. Beş yıllık sözleşmenin alıcısı Şartlara aşina bir kişiye göre 150 milyon dolar değerinde 87,5 milyon dolar garanti.

İki kez Pro Bowling oynayan Barkley, Philly'deki yıldızlardan oluşan hücum kadrosuna katılıyor ve Chicago Bears'a giden De'Andre Swift'in yerini alıyor.

DOSYA – New York Giants geri koşuyor Saquon Barkley, 25 Aralık 2023 Pazartesi günü Philadelphia'da oynanan NFL futbol maçının ikinci yarısında Philadelphia Eagles'a karşı koşuyor. Anlaşmalara aşina iki kişinin 11 Mart 2024'te The Associated Press'e söylediğine göre Philadelphia Eagles, eski New York Giants'ın Saquon Barkley'e karşı koşması ve eski New York Jets savunma oyuncusu Bryce Huff ile anlaşmayı kabul etti. (AP Fotoğrafı/Matt Rourke, dosya)

Son yıllarda NFL takımları tarafından küçümsenen koşucular için yoğun bir gün oldu.

Josh Jacobs, 2022 All-Pro, Green Bay'e gitmek üzere Las Vegas'tan ayrılıyor. Dallas'tan Tennessee'ye Tony Pollard, Los Angeles Chargers'tan Washington'a Austin Ekeler, Houston'dan Giants'a Devin Singletary, Baltimore'dan Chargers'a Gus Edwards, Commanders'tan New England'a Antonio Gibson, Zach Moss Indianapolis'ten Cincinnati'ye.

READ  Pazar Gecesi Futbolu: Packers, Vikings'i 33-10 yenerken Jordan Love üç tank avcısı fırlatıyor

Giants gibi Raiders da geri koşmaya başlama becerilerini kaybettikten sonra savunmada büyük bir değişiklik yaptı. Ajan David Mulugeta, Las Vegas ve savunma tarafı Christian Wilkins'in, 84,75 milyon dolar garantili, dört yıllık, 110 dolarlık bir sözleşme üzerinde anlaştığını söyledi.

Raiders ayrıca geçen sezon Indianapolis'te Anthony Richardson adına 7-6 kazanan Gardner Minshew'i de geri getirdi.

Detroit, ileri koşucu Marcus Davenport'u satın aldı ve bir takasla Tampa Bay'den Carlton Davis'i satın aldı. Lions guard Graham Glasgow'u yeniden imzaladı

Vikingler, hücum oyuncuları Jonathan Greenard ve Andrew Van Ginkel ile defans oyuncusu Blake Cashman'ı kadrosuna katıyor.

Titanlar, Pollard'ın yanı sıra korner oyuncusu Sidob Awsi ve pivot Lloyd Cushenberry'yi de kadrosuna katıyor.

Packers, güvenlik Xavier McKinney ile anlaşmaya vararak savunmalarını güçlendirdi. Green Bay, Jacobs'a yer açmak için Aaron Jones'u serbest bıraktı.

DOSYA - Carolina Panthers defans oyuncusu Brian Burns, 7 Ocak 2024'te Charlotte, Kuzey Carolina'da Tampa Bay Buccaneers'a karşı oynanan NFL futbol maçının ardından sahada yürüyor.  Anlaşma 11 Mart 2024 Pazartesi günü Associated Press'e bildirildi.  AP'ye isminin açıklanmaması kaydıyla konuşan kişiye göre Burns, 150 milyon dolar değerinde, 87,5 milyon dolar garantili, Çarşamba gününe kadar sonuçlanmayacak beş yıllık bir anlaşma yapacak.  (AP Fotoğrafı/Eric Vertusco, Dosya)

DOSYA – Carolina Panthers defans oyuncusu Brian Burns, 7 Ocak 2024'te Charlotte, Kuzey Carolina'da Tampa Bay Buccaneers'a karşı oynanan NFL futbol maçının ardından sahada yürüyor. Anlaşma 11 Mart 2024 Pazartesi günü Associated Press'e bildirildi. AP'ye isminin açıklanmaması kaydıyla konuşan kişiye göre Burns, 150 milyon dolar değerinde, 87,5 milyon dolar garantili, Çarşamba gününe kadar sonuçlanmayacak beş yıllık bir anlaşma yapacak. (AP Fotoğrafı/Eric Vertusco, Dosya)

Trevor Lawrence'ı desteklemek için oyun kurucu Mack Jones'u satın alan Jacksonville, geniş alıcı Gabe Davis'i, güvenlik Darnell Savage'ı, geri dönüş oyuncusu Devin DuVernay'i ve köşe oyuncusu Ronald Darby'yi ekliyor.

Ligin en yüksek maaş sınırına sahip olan Komutanlar, savunma tarafı Torrance Armstrong ve pivot Tyler Piadass için bölümdeki rakibi Dallas'a baskın düzenledi. Washington ayrıca defans oyuncusu Frankie Luu ve golcü Brandon McManus'u da kadrosuna katıyor.

READ  Çek Cumhuriyeti'nden Kristina Piskova, Miss World 2024'ün sahibi

Teksaslılar, iki kez Super Bowl şampiyonu Kansas City'den 2022 All-Pro bahisçisi Tommy Townsend'i kaçırıyor.

Birçok takım en iyi oyuncularından bazılarını elinde tuttu.

Browns, savunma oyuncusu Jadarius Smith ve savunma oyuncusu Maurice Hurst ile yeniden sözleşme imzalamayı kabul etti. Kartallar, Pro Bowl guardı Landon Dickerson'ın sözleşmesini uzattı ve Jets'ten uzaklaşan ileri koşucu Bryce Huff ile sözleşme imzaladı.

Seahawks, Noah Fant'ı geri getiriyor ve Leonard Williams'ın defansif mücadelesini veriyor. Jets, şutör Greg Zuerlein ile yeniden sözleşme imzalıyor ve geçen ay San Francisco tarafından serbest bırakılan köşe oyuncusu Isaiah Oliver ile sözleşme imzaladığını duyurdu.

Patriots, Kendrick Bourne ile yeniden sözleşme imzaladı ve oyun kurucu Jacoby Brissett'i yıllar önce Tom Brady'nin arkasında oynaması için seçilen takıma geri getirdi. Bengals, Geno Stone'u güvence altına aldı ve son True Model ile yeniden sözleşme imzalayacaklarını ve Trayvon Williams'a geri döneceklerini duyurdu.

Bills soldan Dion Dawkins'i, hücum oyuncusu AJ Ebenesa'yı ve defans oyuncusu Cam Lewis'i geri getiriyor.

Colts, geniş alıcı Michael Pittman Jr.'a yeni bir sözleşme verdi ve defansif mücadele Grover Stewart ve defans oyuncusu Jair Franklin ile yeniden sözleşme imzaladı.

___

AP NFL'si: https://apnews.com/hub/nfl

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir