Prens Harry'nin Kate Middleton'un Kanserini Televizyondan Öğrenişi Kraliyet Ailesi Dinamiğini Anlatıyor

Haberler Prenses Kate Middleton'nin kanser teşhisi pek çok kişi için şok oldu; bildirildiğine göre, Prens Harry ve onun eşi, Meghan Markle.

Kraliyet tarihçisi, “Harry ve Meghan tanıyı haberlerden öğrendi” dedi Richard Fitzwilliams söz konusu Zaman 25 Mart Pazartesi günü yayınlanan bir makalede. “Kardeşlerin aylardır iletişim kurmadığı ve güvenin tamamen bozulduğu söyleniyor.”

42 yaşındaki Kate bir açıklama yaptı Sosyal medya videosu 22 Mart Cuma günü doktorlar bunu öğrendi Kanseri vardı Karın ameliyatının ardından Ocak ayında ameliyat oldu. “Tıbbi ekibim bana koruyucu kemoterapi almamı tavsiye etti ve şu anda bu tedavinin erken aşamalarındayım” diye paylaştı.

Kate'in videosu yayınlanmadan önce, Galler Prensesi'nin sağlığı ve en son halka açık kraliyet görünümünden bu yana nerede olduğu hakkında internette söylentiler dolaşıyordu. Aralık 2023. Bu ayın başlarında, 39 yaşındaki Harry ve 42 yaşındaki Meghan'ın, döngünün dışına yerleştirildi Kate'in sağlığı hakkında. Londra Times'ı 23 Mart Cumartesi günü Kate'in kanser haberinin “çiftle önceden paylaşılmadığı” bildirildi.

İşte Prens Harry ve Meghan Markle, geri adım attıktan sonra kraliyet ailesinin her üyesinin yanında duruyor

Paylaşılan açıklamada Bize Haftalık Cuma günü Harry ve Meghan, “Kate ve ailesine sağlık ve iyileşme dilediklerini ve bunu özel olarak ve huzur içinde yapabilmelerini umduklarını” yazdılar. (Kate paylaşıyor Çocuklar Prens George (10), Prenses Charlotte (8) ve Prens Louis (5), Harry'nin erkek kardeşiyle birlikte. Prens William.)

Aynı gün bir kaynak özel olarak konuştu bize 41 yaşındaki Kate ve William, William'ın vaftiz babasına gitmesinin planlandığı gün onun teşhisini öğrendiler. Yunanistan Kralı Konstantin27 Şubat'ta anma töreni. Kraliçe Camilla Ve Prenses Anne servise katıldı Kral III.Charlesbir hastalık teşhisi konuldu Tanımlanamayan bir kanser türü O ayın başlarında. 75 yaşındaki Charles, tedavi sırasında kraliyet görevlerine döndü ve Buckingham Sarayı'nda çeşitli etkinliklere ev sahipliği yaptı.

READ  Tüketici Uyarısı: Orijinal Eclipse Gözlüklerinin Sahtelerinden Nasıl Anlaşılır
Prens Harry'nin Kate Middleton'un kanser teşhisini televizyondan öğrendiği bildirildi

Ul Grover- WPA Havuzu/Getty Images

Fitzwilliams'a göre Kate ve Charles'ın kanser teşhisleri, Harry ve Meghan'ın uzlaşmasında katalizör olabilir. Sıkı bir ilişki kraliyet ailesiyle birlikte. “Ciddi bir hastalık her şeyi değiştirebilir Aileleri bir araya getirmek için,” açıkladı Zaman. “Olabilir. Harry babasını görmek için geri dönecekti ve belki de kardeşler birbirlerini göreceklerdi.

Şöyle devam etti: “Bu, haftalar, aylar sonra uzlaşmanın yolunu açacaktır. Ancak şu anda bu mümkün değil.”

Harry ve Meghan'ın yapacak çok işi var İnişler ve çıkışlar Yıllar boyunca kraliyet ailesiyle ilgili olarak, Harry'nin bomba etkisi yaratan 2023 anı kitabında yayınlanan bazı açıklamalar, Kıyamamak. Charles'a kanser teşhisi konulan haberin ardından Harry Londra'ya bir gezi babasını görmek.

Kate Middleton'un Kanser Savaşının Zaman Çizelgesi: Ameliyattan Teşhise Duyuru

Ailemi seviyorum” dedi Harry bir görünüm sırasında Günaydın Amerika Geçen ay. “Uçağa binip onu görebildim ve onunla istediğim zaman geçirebildim ve bunun için minnettarım.”

Harry'nin Charles'la ilişkisi düzeliyor gibi görünse de Kate'le olan dinamiği hâlâ dinamik. Kraliyet uzmanı, “Onun da onun için endişelendiğinden eminim ama onlarla hiçbir şey yapmak istemediğini biliyorum” dedi. Christopher Anderson Münhasıran belirtildi bize Bu aydan daha erken.

“İkisi de bu duvarın zıt taraflarındalar ve ikisinin de üzerinden atlayıp dürüst bir girişimde bulunma cesareti yok,” diye devam etti ve Kate'in, İngiltere'ye yaptığı son ziyaretlerde Harry'ye “soğukluk” gösterdiğini belirtti. “Sanırım her yerde aynı olacağından korkuyor.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir