Duke birinci sınıf öğrencisi Jared McCain takım galibiyetinde 8 3'lük vuruş yaptı

BROOKLYN, NY — Birinci sınıf gardiyanı Jared McCain, erkekler NCAA Turnuvasında Duke takımının 3 sayılık atış rekorunun kırılmasına yardımcı olduğu için ateşli şutları biliyor. O, “sebep”tir.

Pazar günü Barclays Center'da James Madison'ı 93-55 mağlup eden McCain, yayın gerisinden sekiz sayı attı. Cuma günkü Vermont galibiyetinde çığır açan bir performansa bu kadar yaklaştıktan günler sonra ilk altı üçlük denemesini yaptı ve 30 sayı ile maçı tamamladı.

McCain'in o maçtaki denemelerinden üçü, çemberlemeden önce yarı yolda durduruldu. Bunun sadece bir zaman meselesi olduğunu bilen eşsiz birinci sınıf öğrencisi kenarda sırıtıyordu. İki gün sonra ikinci tura gelindi.

“Evet, görüntüler girip çıkarken ailemle konuşuyordum. [like Friday night]Geçen gece biraz daha fazlasını yapacağımı biliyorum ve [Sunday] O gece o geceydi” dedi McCain. “Evet, şimdi bazı insanların içeri girdiğini gördüğümde çembere gülüyorum çünkü çemberin bana bir miktar ürünü geri vermek istediğini biliyorum ve olan da bu. [Sunday]”

McCain, 2014 yılında Quinn Cook'un NCAA Turnuvası'nda yedi üçlükle Duke rekorunu kırmıştı. Ve bunu son yedi dakika sona ererken yaptı.

Genel olarak McCain 11'e 8 kazandı. Duke takım olarak 3 sayılık atışlarda 14/28'di ve bu sıcak şutu Sweet 16'ya taşımayı umuyor.

Koç John Schaer, “Jared McCain gibi bir adama sahip olmanın faydası oluyor” dedi. “Bugün NCAA Turnuvasında Duke rekorunu kırdı. Bazı iyi şutörlerimiz var, bu yüzden sekiz oyuncuyla bu rekoru kırmak için, onu erken çıkardığım için bana kızgın. Bana kızgın. Hala orada olmak istiyordu. Ama o onun hakkında harika bir yanı var. Görünüşe göre öyleydi.”

READ  İsrail Hamas'a savaş başlatırken Gazze'deki yıkım: Canlı güncellemeler

Her şey, McCain'in ilk pozisyonda sol kanattan 3 sayılık bir sayı atmasıyla başladı. Mavi Şeytanlar (26-8) hiçbir zaman geride kalmadı.

McCain altıncı üçlük atışını kaçırdıktan sonra açıkça bölgedeydi. Daha sonra Michael Jordan'ın omuz görünümünü sundu. Hatırlamıyor bile.

“Sana karşı dürüst olmak için orada ne yaptığımı bilmiyorum” dedi. “Öyle düşünüyorum ve çarptığım şeyin bu olduğunu çok iyi biliyorum. Evet, ne yaptığımı bilmiyorum. Orada gerçekten bilincim yerinde değildi.”

Tamamen alışılmışın dışında bir performans değil. Ülkenin en iyi birinci sınıf öğrencilerinden biri olan McCain, Şubat ayında Wake Forest'a karşı oynanan maçta 35 sayı attı.

Vermont'a karşı ilk tur galibiyetinde 15 sayı attı ve daha fazlasının olabileceğini biliyordu.

“Evet, özellikle bunun gibi büyük bir maçta gösterdiğiniz çaba sahada kendini gösteriyor; Sweet 16'ya gideceğinizi bilmek dünyadaki en güzel duygu” dedi. “Bu tür maçlarda kazanmanız gerekiyor ve ben de kazanmak için elimden gelen her şeyi yapmak istiyorum. [Sunday] İster şut atmak ister üçlük atmak olsun, Sweet 16'ya gitme fırsatı için minnettarım.”

Dördüncü sırada yer alan Duke, bir sonraki turda Houston (1)-Texas A&M (9) galibiyle karşılaşacak.

McCain'in sekiz üçlük atışı, NCAA Turnuvası tarihinde bir birinci sınıf öğrencisinin bir maçta en fazla ikinci atışı oldu. Bu, Kentucky'li Eric Bledsoe'nun 2010'da sekiz üçlük atmasından bu yana en yüksek rakam.

Ateşli şut James Madison için sürpriz olmadı (32-4). Soylular McCain'in neler yapabileceğini biliyor.

Koç Mark Byington, “Onun harika bir şutör olduğunu biliyoruz” dedi. “Bu hiç de şaşırtıcı değil. Yarı sahada nerede olduğunu bulmak kolaydı ama ribaundlar ve penaltılar aldığında onu geçişte bulamadık. Bulamadık.”

“Sıcak bir başlangıç ​​yaptı, bizi geride bıraktı ve biz de onun iyi oynamasıyla hatalarımızdan yararlanmaya başladık.”

READ  Tüketici Uyarısı: Orijinal Eclipse Gözlüklerinin Sahtelerinden Nasıl Anlaşılır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir