Çek Cumhuriyeti'nden Kristina Piskova, Miss World 2024'ün sahibi

Çek Cumhuriyeti'nden Kristina Piskova Cumartesi günü Mumbai'de Miss World 2024 unvanını kazandı. Karolina Bialawska, ünlü film yapımcısı Karan Johar ve eski Miss World Megan Young'un ev sahipliği yaptığı, yıldızlarla dolu finalde Dünya Güzeli unvanını aldı. Bayan Lübnan Yasmina Zaytoun ikinci oldu.

25 yaşındaki Krystyna Pyszkova, modelliğin yanı sıra hukuk ve işletme alanlarında da çift diplomaya sahip. 2006 yılında bu unvanı kazanan Tanana Kucharova'dan sonra Çek Cumhuriyeti'ni Miss World unvanında temsil eden ikinci kadındır.

Femina Miss India World 2022 unvanını kazanan 22 yaşındaki Sini Shetty, Hindistan'ı temsil etti ancak son dörde kalamadı. Hindistan, Miss World unvanını altı kez kazandı: Rita Faria (1966), Aishwarya Rai Bachchan (1994), Diana Hayden (1997), Yukta Mukherjee (1999), Priyanka Chopra Jonas (2000) ve Manushi Chillar (2017).

Hindistan 28 yıl sonra güzellik yarışmasına ev sahipliği yaptı. Bir ay süren Miss World yarışmasında yetenek gösterileri, spor yarışmaları ve hayırseverlik faaliyetleri yer alıyor; bunların tümü, katılımcılar arasında değişim ajanlarını ayırt eden özellikleri belirlemeyi ve sergilemeyi amaçlıyor.

READ  JetBlue, Spirit Airlines'a ABD'nin itiraz ettiği 3,8 milyar dolarlık devralma teklifini sonlandırabileceğini söyledi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir