Scarlett Johansson, 'SNL' Sen'e SOTU Çürütmesini Hicvediyor Katie Britt'i canlandırıyor



CNN

Cumartesi gecesi canlıBu hafta sonu Birlik Devleti'ni ele geçirdi ve sürpriz bir misafir tepkisiyle başladı.

Scarlett Johansson – diğer adıyla Bayan. Colin Jost – Gösterinin soğuk açılışı sırasında Alabama Sen tarafından özel bir görünüm. Katie Britt'in başrol oynadığı Çok konuşuldu GOP, Başkan Joe Biden'ın Perşembe günkü Birliğin Durumu konuşmasını onaylamadı.

Bir İngiliz gibi giyinen ve Biden'ın “performatif” niteliklerini öven (kendi performansını şiddetle reddederken) Johansson, bir elini sıkıca kaldırmış, yorumlarını mutfağından iletmişti.

Johansen, “Görüyorsunuz, ben sadece bir anne değilim” dedi. “Ben bir eşim ve bir anneyim ve Target park etme konusunda deli oluyorum.”

Skeç, Jordan Peele'nin Oscar ödüllü ırkçı hicivinin iyi yerleştirilmiş performansıyla sona eriyor.dışarı çıkmakJohansson bir fincan çayı alıp karıştırırken Kenan, Thompson'ın yüzünden akan gözyaşlarıyla dondu.

Johansson'un vedası öncesinde Mikey Day, konuşması için Biden'ın sahnedeki rolünü tekrar ziyaret etti ve Başkan Yardımcısı Kamala Harris'i oynayan Bungie Johnson'a oturmadan önce “Bacak Günü'nün atlamamasını” umduğunu söyledi. , oturdu ve konuşması boyunca ayağa kalktı.

Michael Longfellow, Temsilciler Meclisi Sözcüsü Mike Johnson'ı canlandırıyor ve Biden'ın “selefi” hakkında her konuştuğunda, sanki kazara 'Euphoria'nın 30 saniyesini yakalamış gibi başını salladığını belirtiyor.

Bölümün sunuculuğunu “Tepe: İkinci BölümMonologu sırasında soğuğun tadını çıkarmak için gerçek bir buz banyosu yapan yıldız Josh Brolin ve müzikal konuğu Ariana Grande.

READ  Yargıç Cannon, Trump'ın diğer sanıklarının suçlamaları reddetme yönündeki iddialarına şüpheyle yaklaştı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir