Hiçbir plak şirketi Trump ve Biden'a karşı üçüncü taraf 'dayanışma' bileti yayınlamayacak

Bir aday olmadan “bizim için sorumlu hareket tarzı geri çekilmek olacaktır.”

Grup Perşembe günü yaptığı açıklamada, her iki markanın da 2024 başkanlık seçimlerinde Donald Trump ve Joe Biden'a karşı üçüncü taraf “birlik” iddiasında bulunmayacağını söyledi.

Merkezci grup yaptığı açıklamada, iki partili varsayımsal platformunda zafere giden inandırıcı bir yola sahip bir aday bulamadığını, “bu nedenle sorumlu eylem planının geri çekilmek olduğunu” söyledi.

Grup, “Gelecek yıl, hayatımızın en ihtilaflı başkanlık seçimlerinden biri sırasında nişanlanacağız” dedi. “Önemli politika zorlukları etrafında diyalogu teşvik edeceğiz ve her iki tarafa da kötü niyetle konuşup davrandıklarında sesleneceğiz.”

Sonuç ilk olarak açıklandı The Wall Street Journal aracılığıyla.

No Labels, tatmin edici bir aday çıkarabilmesine rağmen Perşembe günü yaptığı açıklamada, “Amerikalılar bağımsız bir başkanlık seçimine her zamankinden daha açık ve ulusal liderliği sağlamlaştırma konusunda istekli” dedi.

Grup, açıklamasında “Büyük fikirler konusunda yeni değiliz” dedi. “Siyasetimizdeki aşırılıkları geri itmek ve Amerika'nın en büyük sorunlarına yönelik çözümleri ileri taşımak için oluşturduğumuz Sorun Çözme Grubu ile 2010'dan bu yana Amerika genelinde vatandaşları ve Kongre üyelerini organize ediyoruz. Şimdiye kadar.”

Komite şöyle devam etti: “Şu an için bu önergenin yerine getirilmediğini söylemek yeterli.” “Aslında bu sadece başlangıç.”

Grubun açıkladığı isimler arasında eski New Jersey Valisi, eski B.M. Chris Christie de yer alıyor. Büyükelçi Nikki Haley, Kentucky Valisi Andy Beshear, Louisiana Sen. Bill Cassidy ve New Hampshire Valisi Chris Sununu.

Ancak bu rakamların hiçbiri tahtaya çıkmadı.

“Bunun Amerikan halkıyla yapılması gereken bir konuşma olduğuna inanıyorum ve zafere giden bir yol yoksa adaylığımın bir şekilde Donald Trump'ın başkanlığa geri dönmesine yardımcı olacağına inanıyorum. ileriye giden yol değil,” dedi Christie geçen hafta yaptığı açıklamada.

READ  SpaceX Falcon 9 Starlink 6-39

Plak şirketlerinin hiçbiri, 2024 başkanlık seçimlerinde yer almak için Nisan ayı başlarında kendi kendine dayattığı esnek bir son tarihle karşı karşıya kalmadı ve geçen ay üçüncü tarafların bağımsız çabalarıyla ilerleyeceklerini duyurdu.

Sosyal yardımlara aşina olan kaynaklara göre, geçtiğimiz bir buçuk yıl boyunca grubun liderleri, eski ve mevcut siyasi figürlerin ilgisini çekmek amacıyla potansiyel adaylarla özel görüşmeler gerçekleştirdi.

Grup aynı zamanda bir Demokrat ve bir Cumhuriyetçiden oluşan olası bir biletin muhtemelen Biden için yalnızca bir “spoiler” işlevi göreceği iddiasını da defalarca reddetti.

No Labels'ın baş stratejisti Ryan Clancy, “Asla spoiler adayını körüklemiyoruz” dedi. “Bir taraftan daha fazla oy çekecek herhangi bir adaylığı teşvik etmek istemiyoruz.”

Her iki plak şirketinin de destekçilerinden bilgi almak ve grubun üçüncü taraf biletlemeyi başlatıp başlatmayacağını öğrenmek için 14 ve 15 Nisan'da Dallas kongresi düzenlemesi planlanmıyor. Konferans, daha fazla zaman verilmesi istenmesine rağmen planlanandan bir ay erken, yani Mart ayında neredeyse tamamlandı.

Bu büyüyen bir hikaye. Güncellemeler için tekrar kontrol edin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir