E. Jean Carroll'a hakaret davasında Trump davası başlıyor: Canlı güncellemeler

10:17 ET, 16 Ocak 2024

Trump'ın avukatı duruşmanın perşembe günü ertelenmesi konusunda hakimle konuştu

CNN'den Lauren del Valle, Kara Scannell ve Jeremy Herb'den

Donald Trump'ın avukatı Alina Hubba, Salı günkü duruşmanın başında, Trump'ın hafta başında Trump'ın hafta sonunda duruşmaya gelmesiyle ilgili olarak karara bağladığı bazı argümanları tekrarlamasının ardından Yargıç Louis Kaplan'a saldırdı.

Kaplan bir noktada “Kararın açıklandığı an tartışmanın başlangıcı değil” dedi; bu, Trump'ın New York'taki son sivil dolandırıcılık davasında Yargıç Arthur Engoron'un izin verdiği uzun argümanlara selam niteliğindeydi.

Hubba, Trump'ın duruşmaya mı yoksa mahkemeye mi çıkacağına karar vermek zorunda kalmaması için perşembe günü hakimden duruşmayı ertelemesini istedi. Kayınvalide cenazesi.

Hubba, “Sizden ricam, efendim, müvekkilimin hakkı olduğu üzere duruşmanın her gününde duruşmaya katılabilmesi için duruşmayı” Perşembe “bir gün ertelemenizi istiyorum” dedi.

Kaplan, “Onun orada olmasını engellemiyorum” dedi.

Hubba, “Hayır, siz onun buraya gelmesini engelliyorsunuz sayın yargıç” diye yanıtladı.

Kaplan, daha önceki kararını değiştirmeyi reddederek, “Tartışma sona erdi” dedi.

Kaplan, Hubba'nın daha önce mektubunda duruşmanın önümüzdeki Pazartesi başlaması için bir hafta ertelenmesini istediğini söyledi. Bugün (sadece perşembe) erteleme talebinde bulundu. Caplan, Trump'ın ifadesini yalnızca önümüzdeki Pazartesi gününe kadar erteleyebileceği yönündeki yazılı kararını yineledi.

READ  Güneş tutulması için bulut örtüsü tahminine hızlıca göz atın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir