Miss USA Umasophia Srivastava, Miss USA’nın ayrılmasından günler sonra istifa etti



CNN

Miss Dean USA Çarşamba günü istifa etti ve Miss USA tacından vazgeçtiğini açıklamasından birkaç gün sonra gösteri camiasına daha fazla şok dalgası gönderdi.

Çarşamba günü bir Instagram gönderisinde, Bayan Dean USA Umasophia Srivastava söz konusu Onun “kişisel değerleri artık örgütün gidişatıyla tam olarak uyumlu değil.”

Srivastava, kişisel hesabından yaptığı açıklamada, “Bu kararla aylarca uğraştıktan sonra, Miss Dean USA 2023 unvanından istifa etmeyi seçtim” diye yazdı. New Jersey’li lise dekanı Eylül ayındaki yarışmayı kazanarak bu rolü oynayan ilk Meksikalı-Hintli Amerikalı oldu.

“Ulusal Onur Topluluğunun bir parçası olarak 11. sınıfı bitirip üniversite başvuru sürecine başlarken, akademik kariyerimin sıkı çalışmamla ve yalnızca kendi sıkı çalışmamla sınırlı olduğunu bilerek bu yılı sabırsızlıkla bekliyorum” dedi. eklendi. Lotus Magazine ve Bridge of Books Foundation ile işbirliği içinde eğitim ve kabul konusundaki savunuculuğunu sürdüreceğini söyledi.

Yarışmacı, Srivastava’nın kararına saygı duyduğunu, unvan sahiplerinin refahını “önemli” bulduğunu ve halefinin yakında belirleneceğini belirten bir Instagram gönderisiyle yanıt verdi.

Srivastava ile Miss Universe ve Miss USA kuruluşları, CNN’in yorum taleplerine hemen yanıt vermedi.

Hector Vivas/Getty Images

Nolia Voigt, geçtiğimiz Kasım ayında El Salvador’da düzenlenen 72. Kainat Güzeli yarışmasında sahnedeydi. Voigt yakın zamanda Miss USA unvanından istifa etti.

Onun istifası, bu hafta başlarında başka bir kraliçenin unvanından feragat etmesinden sonra gerçekleşti.

Pazartesi günü Nolia Voigt, akıl sağlığını gerekçe göstererek Miss USA unvanından çekildi. Venezüellalı Amerikalı ve aslen Utahlı olan Voigt, kasım ayında tacı kazandığında, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki çeşitli topluluklarla bağlantı kurmak için çalışacağını söyledi.

“İçten içe bunun benim için yeni bir bölümün başlangıcı olduğunu biliyorum ve umarım başkalarına iddialı olmaları, zihinsel sağlığınıza öncelik vermeleri ve kendinizi ve başkalarını savunmak için sesinizi kullanmaları konusunda ilham vermeye devam edeceğim. Belirsiz hissediyorum, geleceğin getireceği şeylerden korkuyorum” diye Instagram’da paylaştı.

READ  CNN anketi: 10 SOTU katılımcısından 6'sından fazlası Biden'ın konuşmasına olumlu tepki verdi

“Fiziksel ve zihinsel sağlığınızdan asla taviz vermeyin. Sağlığımız zenginliğimizdir” diye yazdı.

o Posta Voigt, hayranlarından gizlilik anlaşmasıyla ilgili gizli bir mesaj gönderdiği yönünde spekülasyonlara yol açtı ve açıklamasının ilk 11 cümlesinin ilk harfinde “Sessizim” yazıyordu.

Miss USA organizasyonunun bir sözcüsü Pazartesi günü CNN’e Voigt’in görevinden ayrılma kararını desteklediğini belirterek, “ünvan sahiplerimizin refahı her şeyden önemli ve onun bu sefere öncelik vermesi ihtiyacını anlıyoruz” dedi.

Organizasyon, “sorumlulukları bir halefe devretme” planlarını gözden geçirdiklerini ve yakında yeni Miss USA’yı açıklayacaklarını da sözlerine ekledi.

Kurumun sosyal medya direktörü Claudia Michel’in geçen hafta istifa etmesiyle birlikte yaşanan istifalar, hayranlar arasında güzellik yarışmalarının kültürü ve özelliklerinin elden geçirilip geçirilmeyeceği konusunda soru işaretlerine yol açtı.

Michael şirketteki iddia edilen sorunlar konusunda oldukça samimi davrandı. Instagram’da Posta “İşyerindeki zehirliliği ve her türlü zorbalığı” reddettiğini yazdı.

Miss Universe ve Miss USA, CNN’in yorum taleplerine hemen yanıt vermedi.

Voigt’in Miss USA yarışmacılarından bazıları, 2023 sınıfının “çoğunluğunun” onun ayrılma kararını desteklediğini belirten bir gönderi paylaştı ve Miss USA organizasyonundan onu NDA hükmünden muaf tutmasını istedi. ”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir