Falcons, yeni başantrenör olarak Rams savunma koordinatörü Raheem Morris ile anlaşmaya vardı.

İyi resimler

Atlanta Falcons, eski Los Angeles Rams savunma koordinatörü Raheem Morris'i işe aldı. Onların baş antrenörü olarak.

Morris'in Cuma günü Seattle Seahawks ile görüşmesi planlanıyordu. Bu hafta başında Falcons'un sahibi Arthur Blank ve Atlanta'nın yönetim ekibiyle Blank'ın evinde bir araya geldi. Bir kaynak, CBS Spor Lideri NFL Insider'dan Jonathan Jones'a şunları söyledi: “Röportajı öldürdü”. Ekip onun enerjisinden açıkça etkilendi.

Morris son üç sezonu Rams'ta savunma koordinatörü olarak geçirerek Los Angeles'ın kazanmasına yardımcı oldu. Final karşılaşması 2021 sezonunda kendi sahasında. Yıldız köşe oyuncusu Jalen Ramsey bu habere yanıt verdi: Sosyal medyada yayınlama“Eğer Falcons harika bir antrenör değilse NFL Tamamen!”

Daha önce Falcons organizasyonunun bir parçasıydı ve 2015-19'da baş antrenör yardımcısı, pas oyunu koordinatörü ve geniş alıcılar antrenörü ve 2020'de savunma koordinatörü olarak görev yaptı. Atlanta 2020'de Don Quinn'i kovduğunda Morris görevi devraldı ve 4. oldu. -7 geçici başrol oyuncusu olarak. Morris ayrıca 2009-11 yılları arasında Tampa Bay Buccaneers takımının baş antrenörü olarak görev yaptı ve 17-31'e yükseldi.

Falcons, baş antrenörlük görevi için aralarında efsanevi Bill Belichick'in de bulunduğu 14 adayla görüştü. Ancak Atlanta'nın yöneticileri üzerinde en büyük etkiyi yaratan kişi Morris'ti. Üst üste üçüncü 7-10 sezonunu yayınladıktan birkaç saat sonra Morris'in yerini Arthur Smith aldı. Atlanta bu sezon 12 maç sonunda 6-6 öndeydi ama 1-4'e geriledi. Bu, Falcons'un üst üste üçüncü sezonda 0,500'e ulaştığı ve ardından yıl sonunda düşüşe geçtiği anlamına geliyordu.

Morris'in genç Rams savunması, 2023 sezonunu maç başına izin verilen yarda (337,9 ypg) açısından 20'nci ve maç başına izin verilen sayı açısından 19'uncu (22,2 sayı) tamamladı. LA 10-7 kazandı ve joker olarak play-off'lara kaldı. Jones'un raporları Morris, hücum koordinatörü olarak mevcut Rams pas oyunu koordinatörü/oyun kurucu koçu Jack Robinson'u getirebilir.

READ  3. Tur nihayet sona eriyor; Deekala ve Taylor liderliği ele geçirdi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir