Kim Kardashian Met Gala korsesiyle nefes aldı

Fotoğraf-İllüstrasyon: Kesim; Fotoğraflar: Getty Images

Kim Kardashian’a güvenebileceğiniz bir şey varsa o da vücudunu bir kıyafete dönüştürmek için büyük çaba sarf etmesidir. İki yıl sonra Kim, kırmızı halıda Marilyn Monroe kıyafetine sığabilmek için şok diyet uyguladı. Yeni Vogue Video Bu yılki Met Gala’da John Galliano elbisesiyle ciğerlerini boşaltmanın ne kadar utanç verici olduğunu konuşmak için.

Çoğumuzun hatırlayabildiği kadarıyla korse giyen (ve giymekten bahseden) Kim, Pazartesi gecesi tuhaf bir hırka ve şaşırtıcı genç beliyle ortaya çıktı. İçinde VogueSalı günü yayınlanan kamera arkası videosunda Kim’in korse giydiği görülüyor. Bir prova sırasında kameraya şunları söyledi: “Kendimi o kadar kazıklanmış hissediyorum ki, ne kadar yırtık hissettiğimi seninle anlatamam.” Korse içinde nefes almanın “bir sanat formu” olduğunu söyledi.

Bu yeterince acı verici değilse Kim, Galliano’nun herhangi bir stilettonun elbisesinin dantelli şekline sıkışmasından endişe etmesi nedeniyle topuksuz topuklu ayakkabı giydiğini de açıkladı; bu da tüm bu adımları yürümek zorunda kalacağı anlamına geliyordu. . Ayak parmakları.

Bu Kim’in ilk eleştirisi değil Sağlıksız güzellik standartlarını teşvik etmek. Ayrıca 2019 galası için ciddi bir korse uygulamasına da başvurduğunu ve bunu çıkarmak zorunda olduğunu söyledi. İnci işlemeli Thierry Mugler elbisesini giymek için “Korse Nefes Dersleri”. daha sonra söyledi WSJ Dergisi, “Hayatımda hiç bu kadar acı hissetmemiştim.”

Eleştirmenlerin en sevdiği iç çamaşırı hakkında söylediklerine rağmen Kim durma belirtisi göstermiyor. Aslında galadan sonra kıyafetini değiştirmiş gibi görünüyor Tamamen farklı bir korse otelinden ayrılmak. Onunla çocuk oyuncağı arasına hiçbir şey giremez.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir