LA Clippers, 2024-25 sezonu için yeni forma, logo ve sahayı tanıtıyor – NBC Los Angeles

Los Angeles Clippers Gelecek sezon yeni bir arenaya taşınarak yeni bir logo, kort ve forma getiriyorlar.

Takım yeteneklerini gösterdi Yeni görünüş Pazartesi, serinin geçmişini, bugününü ve geleceğini bir araya getirerek bu yılın sonlarında kendi evi olan Intuit Dome'a ​​gidecek.

Yeniden tasarım, Clippers adının gemiden türetilen lacivert, Erie kırmızısı ve Pasifik mavisi renklerini içeren denizcilik köklerine daha çok odaklanıyor. Birincil sembol, pusula noktalarıyla çevrelenmiş bir “C” ve basketbol dikişli bir gemiden oluşur.

Clippers logosu
Serinin yeniden tasarımının bir parçası olarak yeni LA Clippers logosuna göz atın.

Clippers ve Intuit Dome'un iş operasyonları başkanı Gillian Zucker, “Clipper Nation'dan geri bildirim ve görüş toplayarak uzun bir yolculuğa çıktık” dedi. Rapor.

“Mümkün olduğu kadar çok sesi dinledik ve geçmişimizle geleceğimizi birbirine bağlayan zamansız bir tasarım için uzmanlarla görüştük. Yeni puanlarımız anlamlı ve güçlü, köklerimizi ve tutkularımızı yakalıyor.”

Clippers, 2024-25 NBA sezonundan itibaren yeni Navy Icon Edition, White Associated Edition ve Red Statement Edition formalarını piyasaya sürecek. Ekip italik yazı tipini korudu ancak daha ince ve anlaşılır bir yazı tipi kullandı.

Grup, kortuyla daha çok denizcilik temalarını benimseyecek. Takım yetkilileri, ana logonun Los Angeles'taki merkez kortta, aslında kuzeye bakan “N” harfini içereceğini söyledi. ESPN'den Zach Lowe. Arenanın coğrafi koordinatları da parke üzerine çizilmiştir.

Clippers sahası
İşte 2024-25 sezonunun başında Clippers'ın Intuit Dome'daki sahasına bir bakış.

Crypto.com Arena (eski adıyla Staples Center) ile paylaştıktan sonra Los Angeles Lakers Clippers, 1999'da açıldığından bu yana 2 milyar dolarlık yeni evinin temelini 2024-25 NBA sezonunun başında sonbaharda atacak. Intuit Dome, Clippers hayranları için 51 sıralı bir bölüm olan “The Wall”a ev sahipliği yapacak ve NBA'in en iyi oyuncularını 2026 NBA All-Star Maçına davet edecek.

Yeni görünümler içeren sınırlı sayıda üretilen ürün koleksiyonu, www.ClippersHQ.com adresinde çevrimiçi olarak ve 26 ve 27 Şubat tarihlerinde The Grove'da (10:00 – 21:00 PT) satışa sunulacak. Bundan sonra hayranların yaza kadar beklemesi gerekecek. yeni Clippers ekipmanına sahip olmak için.

READ  Denizlerin Simgesi: Dünyanın en büyük yolcu gemisi Miami'den kalkıyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir